menjelang eiDulFitri =)

28ramadhan2011 .. tinggal sehari je lagi nk puasa n than dah masuk bulan syawal . cuti eidulfitri memang ditunggu-tunggu bgi budak malas mcm aq nie . hurmmm , even eidulfitri dah dkt tpi aq xrasa mcm nk raya ponn . maybe sbb aq dh bsr sikit (sikit je okey ?) . MENTEGA . i miss them so much ! raya nie maybe kurang sbb slalunya sblum cooti raya msti dapat kad raya . somtimes dpt kad raya asli tau , hasil tgn sndiri laa katakan . nie laa zaman riang aq .. skunk pn msih riang tpi xrasa sgt tnpa mereka . tapi aq bangga dengan persahabatan kami yang tak pernah putus . yang aq bangga skali dengan NUR IZZATI ATHIRAH bt ARIFFIN . dah dkat 3thun aq xbersua muka dengan dia . tapi masih contct dgn dy smpai hari nie . macam xcya je kan ? (aq syg dy glerr-glerr r) . banyak gilerr knangan ngan dyorang .. smpai skunk aq xpenah ad kwan yg btul2 KAWAN cam dyorang nie . hurmmm ... ttibe je aq tringat knangan hari raya tahun lepas . malam raya kedua , patung di kasut crocs aq hilang ! OMG ! aq syg giler menatang tue , tgk2 dah hilang .. apa lagi , aq mngamuk mcm bdaq kecik laaa (mmg aq kecik pon) . nasib baek aq ad ibu terSYG , ibu jnji bli yg bru dkt aq .. hahaha . malam tue jgak aq EMO (mmg aq mdh emo pon) . kalau aq tgh emo , ad stu suara yang dpat mmujuk emo aq tue ( cewaahh ) . spa lagi lau bkn suara my barney .. mlam2 raya nk call dy , mak aihhh . SUSAH ! celcom tak penah clear malam-malam raya nie . dpat ckap skejap ttibe je ptus . bangang betul . bnyak aq ase knangan aq time eidulfitri . tpi thun nie mcm xda pape pomn ? pelik jugak aq rsa .. bju raya ? kasut raya ? perfume ? jam ? smua aq dh ad .. dh lengkap .. pe yg tak ada ? family ? kezen ? aunty ? uncle ? smua dh ad ... aq pon pelik rasa .. maybe aq yang tak perasan ada kurang kat mana-mana kot .. ntah lahh .. dah laa .. ap yg aq tlis pon aq tak tau .. btw , SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA UMAT ISLAM -


p/s : selamat pulang kepada jin afrit dan setan yang ada . jgn kacau aq dahh . nanty aq bgi duet raya korang pergi maen jauh-jauh tau ..

3 comment (s):

sayasayangapple95 said...

haha .. ape yg kurang tue ? *hehehe . sabr2 laa menunggu kepulangan jin afrik n setan k ? dyorng pasti dtg nyerr .. hihihi ~

Ain Qistina Ariffin said...

kurang laa sbb mg takde ngan aq . haha . i'll wait for u darling setan .hahaha :P

sayasayangapple95 said...

gilo mg ~ ! darling setan ???? waw ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...