7teen aku datang (◕‿◕✿)

assalamualaikum . hello . hai . sawwadikkap .

fuhhh -.-' walaupun SPM dah habis berminggu-minggu tapi hari nie aku baru genap 16tahun 11bulan 26hari umur aku. berjanggut plus beruban dah tunggu nak genap 17 tahun . kawan-kawan semua dah nak masuk 18tahun sebab tak lama lagi dah masuk tahun 2013 .

* sumber dari Mr.Google .

by the way , lama sangat-sangat tunggu nak capai umur 17tahun nie . jelez gila dengan classmate yang dah ada lesen kereta . *kenapa laa kerajaan kejam terhadap kami yang lahir hujung tahun nie* .
actually dah plan nak sambut birthday yang ke-17 nie dengan pencuri hati ku tapi tak dapat disebabkan perancangan yang tidak diduga . tak kisah lah asal dapat sambut dengan dia even bukan pada date tue .

dah besar aku sekarang , ingat lagi masa sekolah rendah dulu tengah main dengan kawan-kawan . lamanya tak jumpa kawan-kawan sekolah rendah sejak naik sekolah menengah nie . rindu pula nak jumpa diorang .
tapi pengalaman masa tingkatan 1 hingga tingkatan 3 memang ''THE BEST'' lah tak akan ada yang dapat lawan . sampai sekarang kita still bersama even jarang-jarang jumpa . sayang Mentega  ketat-ketat . kawan sampai bila-bila :)



p/s :
# dua story dalam satu entry .
# rindu baby-baby sebenarnya =/





                                                                                                              love ain,XOXO

2 comment (s):

NadyaBubble said...

Happy birthday ;)
Kita sebaya !

Cikgu Fikri said...

wah.. lepas ni menempuh zaman kampus pulak.. huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...